ОСТАННІ НОВИНИ

Майбутніх вступників закликають проходити тренувальне ЗНО онлайн

|

У Львівському регіональному центрі якості оцінювання освіти нагадують абітурієнтам про можливість проходження тренувального зовнішнього незалежного оцінювання у режимі онлайн. Про це сьогодні, 21 грудня, заявила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, передає кореспондент Львівського порталу.

зно

За словами Л. Середяк, більша частина учнів старших класів навіть не знає про можливість проходження тренувалньих онлайн-тестів ЗНО.

«Зараз працівники Львівського регіонального центру часто їздять у райони і зустрічаються з дітьми. І у кожній аудиторії щонайменше присутні 80-200 дітей. Ми задаємо запитання: «Підніміть руку, хто знає про тренувальне онлайн-тестування?». Десяток рук – не більше. Ще не було, щоб піваудиторії знала про це тренувальне тестування, хоча  це реальні тестові завдання від 2003 року,  які використовувалися у ЗНО», – розповіла посадовиця.

Онлайн-ЗНО – це 20 хвилин тематичного тестування і година – підсумкового ,яке об’єднує усі теми. Одразу після закінчення цього тесту, абітурієнт може побачити свій результат. Таке тестування сьогодні можна пройти з будь-якого предмету, що є у переліку дисциплін ЗНО.

Пройти тренувальне ЗНО з будь-якого предмету, можна за посиланням.

Львівський портал раніше повідомляв, що цього року учні здаватимуть державну підсумкову атестацію у форматі ЗНО з двох предметів.

Нагадаємо, що наступного року абітурієнтам додадуть ще один обов’язковий предмет на ЗНО – це англійська мова. Окрім того, уже стало відомо, коли відбудеться пробне ЗНО цього року і скільки це коштує.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *