ОСТАННІ НОВИНИ

Впіймали квартирного злодія, який за день «обчистив» два помешкання

|

Правоохоронці викрили квартирного крадія, який наприкінці вересня протягом двох годин скоїв дві квартирні крадіжки у Пустомитах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

4882_b775051711

Як з’ясували правоохоронці, до обох правопорушень причетний 25-річний раніше судимий львів’янин. Приїхавши 30 вересня до міста Пустомити, він спочатку навідався до багатоквартирного будинку на вулиці Спортивній. Переконавшись, що в одній з квартир нікого немає вдома, чоловік зламав замок на вхідних дверях та проник усередину помешкання. Звідти він викрав фотоапарат «Самсунг», золотий ланцюжок з кулоном та 600 гривень . Загальна сума збитків, завдана 31-річній власниці квартири, склала понад 2500 гривень.

Приблизно за годину-півтори зловмисник аналогічним чином пробрався до квартири 42-річної місцевої мешканки в будинку, розташованому на іншій вулиці. З її оселі він виніс фотоапарат та срібну брошку, загальна вартість який становить майже 5500 гривень.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмиснику загрожує до шести років тюрми.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *