ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на грандіозну новорічну вечірку у Парку культури

|

У Парку культури 31 грудня о 20 годині відбудеться новорічна вечірка. Отож усіх львів’ян радо запрошують на свято.Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

elka01_Skins7_COM

«Чому б не зустріти Новий рік по-новому? Твої друзі розповідатимуть, що святкували вдома, дивились привітання президента чи були біля ялинки у центрі, а ти їм просто покажеш селфі з неймовірного Зимового парку. Будь оригінальним, Червона Мавпа кличе в Парк культури. Вперше у Львові відбудеться Новорічна вечірка у парку!», – наголошують організатори свята.

Для того аби зробити зустріч Нового року 2016 незабутньою, команда парку підготувала для львів’ян особливу програму: гості поринуть у святкову атмосферу під відкритим небом; розважатимуться під новорічну музику від ді-джеїв; куштуватимуть смаколики на Різдвяному ярмарку; під час Новорічної вечірки відкриється улюблене кафе у парку – Central Park тераса; буде спроектована вражаюча 3D-мапінг інсталяція на арці; кожен відвідувач матиме змогу взяти участь у конкурсах та отримати цінні подарунки.Також з 20.00 на великому екрані транслюватимуть улюблені новорічні фільми всіх часів.

Додамо, що вхід на новорічну вечірку буде безкоштовним.

Фото: ukrainaincognita.com

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *