ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську ОДА пікетують пасажири, перевізники та мисливці

|

Під Львівською облрадою відбувається відразу два пікети. Про це з місця події інформує кореспондент Львівського порталу.

15

Так, перед сесією Львівської облради до будівлі підтягнулися два пікети – невдоволені пасажири і перевізники, а також мисливці, у яких відібрали угіддя.

Зокрема, під облрадою зібралося близько сотні обурених перенесенням кінцевої зупинки з Приміського автовокзалу на Стрийський. Люди приїхали із Миколаївського, Жидачівського, Стрийського, Сколівського, Турківського, Старосамбірського району.

13

Серед пікетників більше пасажирів, лише десяток перевізників.

Фото: Вголос
Фото: Вголос

Страйкарі вимагають, щоби маршрути йшли до АС-3 з висадкою на Приміському.

Своєю чергою мисливці прийшли до облради вимагати повернути їм відібрані угіддя, на яких вони полювали.

«Більше 40 років полюємо на цих угіддях у Стрийському районі. Вийшло так, що попереднє скликання сесії наші угіддя передали у приватні руки. Ми прийшли відстоювати свої інтереси», – зазначив представник ГО «Мисливці та рибалки».

Також сьогодні вранці Львівську ОДА пікетували воїни АТО.

Як Львівський портал уже повідомляв, перевізники грозилися продовженням пікетів, якщо влада не залагодить цю ситуацію до кінця понеділка.

Напередодні страйку перевізників та пасажирів голова Львівської обласної організації перевізників транспорту Ярослав Порада заявив, що мер Львова Андрій Садовий захоплює ринок перевезень у місті. Мовляв перевізників, котрі здійснюють маршрути у гірські райони Львівської області, намагаються викинути за межі міста, аби заповнити ринок маршрутками Садового.

Фото: Варта-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *