ОСТАННІ НОВИНИ

Львівського «кіборга» призначили в зами антикорупційного прокурора

|

Віктор Шокін призначив Максима Грищука першим заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Генпрокуратури України.

164

У п’ятницю, 4 грудня, після проведення консультацій з претендентами на вказану посаду та вивчення їх особових справ заступник Генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури обрав одного із запропонованих комісією кандидатів – Максима Грищука та подав його кандидатуру на затвердження Генеральному прокурору України.

167

Цього ж дня, 4 грудня, Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив Максима Грищука першим заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України.

163Як відомо, Максим Грищук – львівський прокурор, що воював у зоні АТО та відомий як «кіборг» донецького аеропорту. М Грищук, претендував на посаду антикорупційного прокурора. Однак крісло віддали ще одному львів’янину – Назару Холодницькому, який донедавна обіймав посаду першого заступника прокурора Автономної республіки Крим – після того, як кримська прокуратура виїхала до Києва.

Джерело фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *