ОСТАННІ НОВИНИ

У Міжнародний день волонтера у Львові пройде благодійний ярмарок

|

У суботу, 5 грудня, на проспекті Свободи, відбудеться благодійний ярмарок «Твій крок до перемоги», метою якого є допомога військовим на Сході України. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

ATO

Учасники ярмарку продаватимуть оригінальні сувеніри ручної роботи, частуватимуть смачними стравами та випічкою. Під час ярмарку львів’яни та гості міста зможуть поспілкуватись з учасниками спільноти «Серця Лева», які є організаториами ярмарку та за бажанням долучитись до них.

«Війна триває, взимку потреби війська зростають. Наша спільнота самостійно заробляє на усі необхідні для роботи матеріали. Тому, дізнавшись що є Міжнародний день волонтера, вирішили святкувати його по-волонтерськи, організувавши благодійний ярмарок, який допоможе нам і надалі дбати про захисників України», — зазначає кординатор спільноти Ольга Онацько-Мороз.

Міжнародний день волонтерів світова громадськість відзначає 5 грудня. Рішення про це свято було прийнято Генеральною Асамблеєю ООН у 1985 році.

Волонтерська спільнота «Серця Лева» запрошує усіх бажаючих відвідати смачний благодійний ярмарок і провести вихідний день з користю для Героїв, які захищають наш спокій. Зробімо ще один спільний крок до перемоги.

Якщо хтось бажає стати учасником ярмарку, то може зв’язатися Ольгою Онацько-Мороз за телефонами 093-747-24-72; 067-156-90-44; 050-100-23-78.

Фото: соціальні мережі

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *