ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція затримала депутата «Свободи»

|

У ніч на 22 листопада 2015 року міліція затримала активіста ВО «Свобода», учасника АТО, новообраного депутата Броварської міської ради Сергія Бойка. Причиною арешту активіста міліціянти назвали події 31 серпня, коли під Радою загинуло три бійці Нацгвардії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

1

За даними партії, націоналіста утримують у Подільському райвідділі МВС (м.Київ, вул. Хорива, 20) та не допускають до нього народних депутатів. Біля міліційної будівлі збираються активісти на підтримку Сергія Бойка.

Як відомо, Сергій Бойко є учасником протестних акцій проти Януковича, за що був переслідуваний у часи його правління. Піддані Захарченка намагалася кинути активіста за ґрати за низкою сфабрикованих проваджень, але так і не спромоглися довести його вини. Під час Революції Гідності свободівця поранили силовики біля Святошинського райвідділу міліції.

За даними партії, із початком російської окупації України Сергій вирушив добровольцем на схід, де фактично увесь час перебував по сьогодні. Воював у складі батальйону «ОУН». 25 жовтня він був обраний депутатом Броварської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *