ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники посилюють контроль через загрозу тероризму

|

Підрозділи держприкордонників здійснюють посилений контроль у пунктах пропуску через загрозу терористичних актів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордномлужби Західного регіону.

DPS

 

Прикордонники Західного регіону здійснюють посилену охорону державного кордону України та посилений прикордонний контроль у пунктах пропуску через державний кордон. Також здійснюються додаткові заходи безпеки на кордоні з метою запобігання можливим терористичним атакам на території України.

Жодних змін в порядку перетину кордону, здійснення контрольних операцій в пункті пропуску та часу очікування не має. Заходи безпеки направлені на ретельну перевірку паспортних документів та попередження переміщення через державний кордон зброї, вибухових і радіоактивних речовин та засобів терору громадянами, вихідцями із країн так званої «зони ризику».

Якщо ж хтось з громадян став свідком підготовки до порушення державного кордону, переміщення через кордон зброї, боєприпасів чи засобів терору, вимагання хабара чи звернення щодо сприяння за винагороду у швидкому перетині кордону, то може зателефонувати за номером телефону (044) 527-63-63.

Фото: ДПС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *