ОСТАННІ НОВИНИ

Ярош покинув «Правий сектор» через розбіжності поглядів усередині партії

|

Дмитро Ярош склав повноваження лідера «Правого сектора», розуміючи, що частина членів руху вимагає різкої радикалізації.  Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив спікер Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» Андрій Шараскін, інформує Цензор.НЕТ.

ярош

“Я думаю, це природний процес зростання організації, який безпосередньо показав нам, що організація неоднорідна як способів досягнення нашої однієї мети – створення Української самостійної соборної держави. Дмитро Анатолійович виважено підійшов до цього питання, розуміючи, що частина членства вимагає різкої радикалізації, вважаючи це неприпустимим, але, безумовно, кажучи про те, що вони мають право на таку думку “, – зазначив він.

“Щоб не впливати на їхні рішення і виявити самостійні рішення іншої категорії членства, які підтримують його основи і бачення провідника, висловив свою позицію про відсторонення виконання обов’язків провідника національно-визвольного руху. У цьому він категоричний”, – додав Шараскін.

Нагадаємо, що вчора Дмитро Ярош повідомив про те, що більше не очолює «Правий сектор». Згодом у «ПС» пояснили, чому Ярош пішов і як надалі функціонуватиме рух.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *