ОСТАННІ НОВИНИ

У «Правому секторі» розповіли, чому пішов Ярош і як з цим жити

|

Сьогодні, 11 листопада, Дмитро Ярош заявив, що складає із себе повноваження Провідника нашого Руху. На офіційному сайт «Правого сектору» з’явилось пояснення такого кроку екс-очільника, передає кореспондент Львівського порталу.

Ярош

Згідно із повідомленням, цій події передувала активізація провідного членства “Правого сектора”, спрямована на протидію негативним тенденціям розвитку Руху.

«До Дмитра Яроша був написаний лист, у якому окреслено головні проблеми Національно-визвольного руху “Правий сектор”, передусім — відхід від революційної стратегії. Під час зустрічі з Д. Ярошем з його ініціативи було вирішено провести конференцію за участі провідного членства. Конференція мала визначити головні напрямні розвитку нашого Руху і обрати його Провід. Список учасників конференції узгоджено з Д. Ярошем. Його кістяк склали командири бойових частин та запасних батальйонів ДУК, лідери обласних осередків та структурних підрозділів Руху», – повідомляє «Правий сектор».

За даними організації, конференція відбулася 8 листопада під Києвом.

«На превеликий жаль, Д. Ярош не взяв участі у її роботі. Конференцією одноголосно було обрано Провід усього Руху (до того часу діяв лише Провід партії). Також конференція розпрацювала стратегічні напрямні Руху, в центрі яких стояло невизнання бандитського режиму П. Порошенка легітимною владою і безальтернативність революційного шляху боротьби. Після проведення конференції окремі особи, керовані власними меркантильними інтересами, амбіціями і, можливо, зв’язками зі спецслужбами, зробити все, аби налаштувати Д. Яроша на невизнання рішень конференції й неприйняття революційної стратегії. Це коло осіб вже давно визрівало в рядах Руху, і, вдаючись до підлабузництва, інтриг, ширення пліток, намагалося впливати на його політику. Саме діяльність цих осіб призвела до такої ситуації, за якої Д. Ярош мусив скласти повноваження», – додається у повідомленні.

Зараз, після заяви Д. Яроша, усі структури Руху працюють у штатному режимі. Найближчими днями відбудеться засідання Проводу НВР ПС, на яке буде запрошено  Яроша і де будуть остаточно вирішені всі питання та розпрацьовані деталі стратегії роботи.

«Ми маємо посилити наш Рух і приготувати до його протистояння з ворожими силами. А для цього необхідним є його очищення від агентури ворога та осіб, надзвичайно далеких від націоналістичного способу мислення і діяння. Будь-яке панікерство є зайвим, оскільки наш Рух спирався і буде спиратися на ідею, а не на особу. Єдині, кому слід хвилюватися, — це ті, хто намагався перетворити “Правий сектор” у інструмент досягнення власних інтересів», – вважають у «Правому секторі».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *