ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина депортує 78 іноземців-нелегалів

|

Від червня цього року у Львівській області проводиться операція «Кордон», спрямована на посилення протидії порушень іноземцями законодавства України. За час відпрацювання складено 158 адміністративних протоколів на іноземців-порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міграційної службі України у Львівській області.

іноземці

Наразі прийнято 78 рішень про примусове повернення, 10 з них із забороною в’їзду в Україну терміном на 3 роки. Одне рішення – про скорочення строку перебування іноземця на території нашої держави..

Фахівці перевіряли ринки «Шувар», «Привокзальний», «Краківський», «Санта – Барбара», «Добробут», «Левандівський», «Винниківський», «Провесінь». Перевірки пройшли також на ринках, що працюють у районах Львівщини. Перевіряли й вокзали: Головний та Приміський міста Львова, станції у Львівській області, автовокзали «Північний» та «Стрийський».

Не уникли перевірки навчальні заклади: гуртожитки ЛНМУ ім. Данила Галицького, Національного університету «Львівська Політехніка», Львівського національного університету ім. Івана Франка, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.Ж.Ґжицького, Львівської національної академії мистецтв, Української академії друкарств, Львівської національної музичної академії ім. Миколи Лисенка тощо. Водночас проведено перевірки готелів, торгівельних та будівельних майданчиків міста Львова та Львівської області.

Із 158 протоколів про адміністративні порушення, 152 складені за ознаками ч.1 ст.203 Кодексу України про адміністративні правопорушення, 5 адміністративних протоколів за ст.205 КУпАП та 1 адміністративний протокол за ст.204 КУпАП.

Фото: poltava.to

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *