ОСТАННІ НОВИНИ

Балет «Життя» повторить у Львові свою найпотужнішу постановку

|

На численні прохання глядачів 21 та 22 листопада балет Ірини Мазур «Життя» повторить у Львові, на сцені Будинку науки і техніки Львівської залізниці (Палац залізничників РОКС, вул. Федьковича, 54/56), свою найновішу масштабну постановку «Ремінісценції.UA». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

unnamed (48)

unnamed (49)

Прем’єра цього історично-музичного перформенсу відбулася наприкінці травня у Львівській опері і зібрала.

unnamed (47)

unnamed (46)

unnamed (45)

«Ремінісценції.UA» у сучасній сценічній формі розповідають глядачам маловідомі, часто моторошні, факти і сторінки історії та культури нашої країни. Перформенс складається із десяти новел, своєрідних персональних історій, які одна за одною розкривають непросту тему кількасот-літнього нищення української інтелігенції і тотальної русифікації України.

unnamed (44)

unnamed (42)

«Ремінісценції.UA» – це мікс різних жанрів: хореографія, пластика, музика, пісня, поезія, відео інсталяція. Автор ідеї та режисер – заслужена артистка України, керівник балету Життя» Ірина Мазур. У проекті – три десятки учасників. Це – артисти балету «Життя» та їхні однодумці, друзі й справжні патріоти України – співаки Назар Савко, Ірина Доля та Лілія Ваврін.

unnamed (41)

unnamed (40)

unnamed (39)

Квитки на проект «Ремінісценції.UA» від балету Ірини Мазур «Життя»  можна придбати в Палаці залізничників РОКС 21 і 22 листопада (початок – о 19:00) – на сайті gastroli.ua, а також у всіх квиткових касах міста Львова.

Фото, відео: Iryna Mazur

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *