ОСТАННІ НОВИНИ

За добу прикордонники Західного кордону виявили 16 нелегальних мігрантів

|

Державна прикордонна служба України продовжує заходи в рамках операції «Кордон-2015». Так, лише впродовж доби на західній ділянці кордону правоохоронці затримали 16 незаконних мігрантів – вихідців з Афганістану, Бангладешу та Пакистану. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

амбуків

Зокрема, сьогодні вранці на ділянці відповідальності відділу «Лужанка» Мукачівського загону прикордонний наряд виявив 7 невідомих осіб. Незаконних мігрантів зупинили безпосередньо під час спроби перетнути державний кордон. Порушниками кордону виявилася сім`я з Афганістану. Вони зізналися, що в пошуках кращої долі прямували до країн Європейського Союзу.

Ще одну групу мігрантів затримали на ділянці відділу «Порубне» Чернівецького прикордонного загону. На околиці села Тарашани прикордонники, спільно із співробітниками СБУ та Державної міграційної служби зупинили автомобіль марки «BMW» румунської реєстрації. В салоні, окрім водія, громадянина України, перебували 4 осіб без документів. Під час співбесіди чоловіки заявили, що усі є громадянами Афганістану.

Ще 5 мігрантів затримали прикордонники Львівського загону. На ділянці відповідальності відділу «Амбуків» Волинської області дільничний інспектор прикордонної служби виявив 4 громадян Пакистану та громадянина Бангладешу. Чоловіки були без документів та рухалися в бік лінії державного кордону.

У всіх випадках виявлених громадян доставлено до відділів прикордонної служби де їм надано необхідну допомогу.  Рішення про їх подальше перебування в Україні прийматиме суд.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *