ОСТАННІ НОВИНИ

В зоні АТО четверо бійців підірвалось на розтяжці

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Про це Львівському порталу повідомлии  у інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

мапа 07-11

За даними, які оприлюднив сьогодні на щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, бойовики тричі обстріляли наші позиції зі стрілецької зброї неподалік від Широкиного на Маріупольскому напрямку. Неспокійно було й на західних околицях Донецька, насамперед біля Мар’їнки, де у ніч з 5 на 6 листопада та ввечері 6 листопада вони застосували стрілецьку зброю та гранатомети, провокуючи сили АТО.

Також в районі Мар’їнки під час огляду території постраждали четверо бійців через спрацювання вибухового пристрою.

Крім того, поодинокі провокації були зафіксовані біля наших позицій неподалік Донецького аеропорту, зокрема у Пісках, Авдіївці та Опитному. Також поблизу Красногорівки бойовики застосували 82-мм міномет, а біля Троїцького – зенітну установку.

Водночас Державна прикордонна служба зафіксувала одну збройну провокацію з боку бойовиків на пункті пропуску «Золоте» в Луганській області.

Українські військовослужбовці не піддаються на провокації бандформувань, що мають за мету зірвати перемир’я, і суворо дотримуються мирних угод.

За минулу добу прикордонники зафіксували три прольоти ворожих безпілотників.

Фото: РНБО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *