ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні заборонили ще один російський телеканал

|

Сьогодні, 5 листопада, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення на засіданні вирішила вилучити з переліку іноземних програм телеканал “Многосерийное ТВ”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацради.

тб

Згідно з інформацією відомства, відповідне рішення прийнято у зв’язку із тим, що зміст програм каналу не відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України.

“До Переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України внесено відповідні зміни. Таким чином, від сьогодні до цього переліку входить 187 іноземних програм”, – йдеться у повідомленні.
Під час моніторингу Національною радою було зафіксовано, що в період із 5 по 16 жовтня 2015 року в ефірі цього мовника транслювався серіал “Ліквідація” за участю М. Пореченкова, який заборонений для розповсюдження і демонстрування на території України Державним агентством України з питань кіно.

Нагадаємо,  у липні 2015 року, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення на засіданні заборонила три російські телеканали – “Дом кино”, “Русский иллюзион” та “Оружие”.

Також уряд заборонив низку російських фільмів.

Фото: ukr.media

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *