ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стало модним брати до себе безпритульних собак

|

У Львові набирає обертів соціальна кампанія під назвою «Прихистіть». З білбордів та сітілайтів мешканців нашого міста закликають взяти додому собаку з ЛКП «Лев», зменшивши таким чином кількість безпритульних собак у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Jpeg
Jpeg

Соціальна кампанія «Прихистіть» реалізується в ЛКП «Лев» у межах проекту технічної допомоги Європейського Союзу «S.O.S. – безпека співжиття людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні: Львів, Люблін, Луцьк та Івано-Франківськ». Мета кампанії — прилаштувати бездомних собак у сім’ї, повернути викинутим на вулицю тваринам теплий дім.

Безпритульні собаки, відловлені на вулицях міста, потрапляють у ветеринарно-стерилізаційний центр ЛКП «Лев». Тут вони отримують всю необхідну медичну допомогу. Також собак тут стерилізують, вакцинують комплексною вакциною, кліпсують і чіпують – таким чином тварини потрапляють до бази даних безпритульних тварин у місті.

Здорові собаки після усіх цих маніпуляцій готові до прилаштування. ЛКП не є міським притулком для тварин, тому не має змоги утримувати відловлених тварин у себе, розповідають організатори кампанії. Для цього й стартувала кампанія «Прихистіть» – аби допомогти собакам знайти новий дім та нових господарів.

Нагадуємо, ЛКП «Лев» тепер працює щодня з 8.00 до 20.00 год без вихідних за адресою: вул. Промислова, 56; тел.: 252-30-41.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *