ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка наобіцяв мітингувальникам, що перевірить якість гемодіалізу в Новояворівську

|

Наступного тижня голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрінеться із представниками фірм, котрі надають послуги з гемодіалізу, щоб врегулювати питання замісної терапії хворим на ниркову недостатність області. Про це Львівському порталу повідомлии у прес-службі Львівської ОДА.

іаліз

Таку ініціативу висловив очільник Львівщини у четвер, 5 листопада, під час зустрічі з учасниками акції пікету навпроти облдержадміністрації. Зазначимо, що люди протестували проти фірми, що встановила своє обладнання з гемодіалізу у Новояворівській районній лікарні, зокрема вони незадоволені якістю очистки води, котра потрібна хворим.

«Ми офіційно запросили усіх виробників розхідних матеріалів для гемодіалізу з пропозицією до співпраці, адже не можемо допустити єдиного монополіста на ринку. Тому усі компанії, в тому числі «Гамбро», «Фрезеніус» та «Б. Браун Медікал Україна», отримали можливість поставити свої апарати. Сьогодні в області ми утримуємо найнижчу ціну на гемодіаліз. І вона такою залишиться, якщо тут будуть представлені усі фірми», – зазначив Олег Синютка.

Голова ОДА також розповів, що ще влітку зустрічався із представниками «Фрезеніусу», де запропонував їм розмістити додатковий діалізний зал і систему хімводоочищення у відділенні амбулаторного хронічного гемодіалізу №3 на базі Новояворівської районної лікарні.

 

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *