ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині перевірили підприємства, які заборгували 46 мільйонів зарплати

|

Працівники Головного управління Держпраці у Львівській області перевірили 39 підприємств, які загалом заборгували своїм працівникам заробітну плату у сумі 46  мільйонів гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1-деньги-гривны-калькулятор-мелочь-прожиточный-минимум

“За результатами проведених перевірок посадовим особам внесено 41 припис, складено та передано до суду 23 протоколи про адміністративні правопорушення, внесено 7 подань про притягнення винних у виявлених порушеннях до дисциплінарної відповідальності, – розповіла начальник Головного управління Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова.- Крім того, матеріали 34 перевірок скеровано до правоохоронних органів. На даний час відкрито 19 кримінальних проваджень”.

За словами Ольги Вільхової, 21 роботодавець забезпечив погашення заборгованості із виплати заробітної плати на суму 2,7 млн грн.

Слід зазначити, що в жовтні 2015 року Головне управління Держпраці у Львівській області отримало згоду Держпраці України на проведення перевірок ще 40 економічно-активних підприємств-боржників.

Фото: ipnews.in.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *