ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова створять неймовірну свічкову мозаїку

|

Фестиваль Свічок, який відбудеться  13-15 листопада, створить на площі Музейній атмосферу неймовірного затишку, романтики та невимушеного спілкування. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

фест свічок

У ці дні просто неба на очах у відвідувачів фестивалю львівські ковалі створюватимуть велетенські підсвічники. Також Ви можете співавтором незвичної картини – свічкової мозаїки, повідомляють організатори.

У день старту «Фестивалю Свічок» усі охочі зможуть спостерігати спеціально створений мапінг на фасаді Львівської свічкової мануфактури (площа Музейна, 1).

«Площа Музейна – це особливе місце Львова зі своєю історією та енергетикою. А при світлі свічок ця площа стає винятково затишною і романтичною. Тому Фестиваль свічок дуже пасує цьому місцю. А ще ми хочемо освітити свічками із вікон мешканців прилеглих будинків всю площу, щоб із кожної оселі передати тепло та затишок на вулицю», – розповів Андрій Сидор, організатор фестивалю.

Також в рамках фестивалю для відвідувачів проведуть майстер-класи з виготовлення та ручного розпису свічок. Тож кожен охочий зможе створити свічку власними руками. Протягом фестивалю у «Львівській свічковій мануфактурі» діятимуть знижки від 20% на весь асортимент товару.

Вхід вільний!

Організатор: Львівська свічкова мануфактура

Сайт: www.candles.lviv.ua.

Фото: Євген Кравс

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *