ОСТАННІ НОВИНИ

Екс-порошенківець заявив про таємні угоди між «БПП» і «Опозиційним блоком»

|

Політична сила «БПП-Солідарність» уклала таємні угоди з екс-поплічниками Януковича –  партією «Опозиційний блок». Про це сьогодні під час прес-конференції у Львові заявив «екс-порошенківець», а сьогодні позафракційний народний депутат Тарас Батенко, інформує кореспондент Львівського порталу.

FotorCreated

За словами Т. Батенка, найбільше ці домовленості проявились під час місцевих виборів.

«Ми всі знаємо, що є низка кандидатів, які мали регіоналівське минуле, а зараз обрані до місцевих рад від блоку «БПП-Солідарність», – зазначив Т. Батенко.

На зпитання журналіста Львівського порталу, чи були якісь конкретні розмови про угоди з «Опозиційним блоком» у фракції «ББП-Солідарність», коли він був її членом, Тарас Батенко ухилився від відповіді.

Натомість за словами Т. Батенка, він й надалі підтримує Порошенка, проте не бачить діалогу у «БПП-Солідарність» тож прогнозує розвал пропрезидентської фракції.

«Я не збирався залишати фракцію, терпляче чекав на діалог між владою та іншими політичними середовищами, але його не було. З таким ставленням, думаю, що фракцію БПП чекають сумні перспективи. Швидше за все неминучий розвал цієї фракції, залишиться лише кістяк, який повністю відданий президенту. Знаю одне, що подальший відхід депутатів з БПП, точно ще буде, але в якому форматі і наскільки масово мені про це важко сказати», – додав Т.Батенко.

Нагадаємо, що Тарас Батенко вийшов з депутатської фракції БПП на знак протесту з приводу початку політичних репресій в країні.

Фото: www.slideshare.net05542online.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *