ОСТАННІ НОВИНИ

Через політичні репресії партію Порошенка покидають депутати

|

Народний депутат України Тарас Батенко заявив про вихід з депутатської фракції БПП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі нардепа.

Тарас Батенко

«Заявляю про свій вихід з депутатської фракції БПП на знак протесту з приводу початку політичних репресій в країні. Я виховувався на вчинках плеяди шістдесятників та дисидентів, покоління, яке завжди критично ставилося до узурпації влади будь-ким. Узурпація починається з нехтування громадською думкою, а закінчується появою політичних в’язнів. Сьогодні владою зроблено рішучий крок до появи нової диктатури.

Таємні угоди влади з «Опозиційним блоком» можуть призвести до реставрації старого режиму. Ми не можемо цього допустити. Закликаю демократичну спільноту України, міжнародні організації зробити всі можливі конституційні кроки для збереження держави і демократії.
Слава Україні», – йдеться у повідомленнію

Нагадаємо, що Тарас Батенко у 2014 році на позачергових виборах народних депутатів України в одномандатному виборчому окрузі № 123 (Золочівський, Перемишлянський, Миколаївський райони, м. Новий Розділ) висунутий був у кандидати від партії «Блок Петра Порошенка». Зайняв перше місце, отримавши більше половини голосів виборців 50, 89% (53 671).

Фото: ua.112.ua

Коментарі

  1. Сначала на выборах президента Вы голосует за Порошенка основателя партии регионов, министра экономического разворовывания в правительстве Азарова-Януковича, а потом возмущаетись что он вам напоминает Януковича, все его реформы это кидалово нас на баксы с подругой Гонтаревой, повышение всех цен и тарифов с верным коррупционером Яценюком и результат их жадности обнищание народа и в итоге политические репрессии и крах их воровского режима. Вопрос, а успеют ли они на вертолет? Януковичу повезло, а Чаушеску нет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *