ОСТАННІ НОВИНИ

Суд взяв під варту чоловіка, що кинув гранату на подвір’я Садового

|

Галицький районний суд м. Львова задовольнив клопотання обвинувачення і взяв під варту підозрюваного у теракті на подвір’ї мера Львова Андрія Садового. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

граната news.bigmir.net

«31 жовтня 2015 року Галицький районний суд м. Львова підтримав клопотання військової прокуратури Західного регіону України та слідчого управління ГУ МВС України у Львівській області і застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 (шістдесят) діб до громадянина, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт)», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у четвер, 29 жовтня, близько 22:50, у Львові на подвір‘ї будинку, де проживає міський голова Львова А.Садовий пролунав вибух.

Працівники міліції, які здійснюють охорону території біля помешкання мера Львова, затримали чоловіка, який кинув гранату на подвір‘я родини Садових. Встановлено, що він є 29-річним місцевим мешканцем.

Ілюстрація:  news.bigmir.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *