ОСТАННІ НОВИНИ

За час АТО Канада взула 60 тисяч українських військових

|

З початку проведення АТО Україна отримала значну матеріальну допомогу від закордонних партнерів, зокрема, від Канади 60 тис. берців, Австралії – 10 тис. пар черевиків, 7 тис. балаклав та інші елементи обмундирування. Про це під час брифінгу повідомила прес-секретар Міністерства оборони, полковник Вікторія Кушнір, передає УНН.

bercy_ sherif.ua

«Зокрема, від уряду Канади було отримано понад 60 тис. черевиків з високими берцями, більше 30 тис. польових курток, понад 1 тис. бронежилетів, більше 3 тис. касок. від США – 3,8 тис. камуфльованих курток, 3,5 тисячі зимових штанів, 2 тис. бронежилетів. Від уряду Нідерландів – 1,5 тис. зимових курток. Від уряду Австралії – 10 тис. пар черевиків, понад 7 тис. балаклав», – повідомила В.Кушнір.

За її словами, також Британія та Польща допомогли Україні з військовими рюкзаками, балаклавами, зимовими штанами, шапками, зимовими куртками та печатками.

Вона додала, що вже до кінця року до ЗСУ буде поставлено елементи нового обмундирування, згідно зі стандартами НАТО з яких 183 тис. 500 польових фуражок, 253 тис. 600 літніх польових костюмів та 280 тис. пар взуття з високими берцями нового зразку.

Фото: sherif.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *