ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентують «Священну книгу гоповідань» від Коробчука

|

У львівській книгарні «Є» 22 жовтня презентують “Священну книгу гоповідань”  письменника Павла Коробчука. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

14_korobchuk

“Священна книга гоповідань” – історія життя трьох братів, які потрапляють у парадоксальні кримінальні та вуличні перипетії: викрадення дітей, махінації з нерухомістю, торгівля внутрішніми органами, пограбування банку і товарного поїзда, підробка наукових ступенів, підпал будинку, парламентські вибори, розгін Євромайдану тощо.
Ця книжка – про віднаходженя релігійності, про фікцію “своєї землі”, про кризу середнього віку, про примирення зі старістю, зрештою – про любов.

Довідка:

Павло Коробчук — один із найцікавіших письменників молодого покоління, автор п’яти поетичних збірок, одного роману та книги оповідань, готує нову збірку віршів; лауреат багатьох конкурсів та літературних слемів. Його твори перекладено англійською, німецькою, італійською, польською, литовською, білоруською, словацькою, російською мовами. Народився й виріс у Луцьку, мешкає в Києві. Працює у сфері журналістики. Барабанщик у різних рок-гуртах.

Фото: postpaper.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *