ОСТАННІ НОВИНИ

Саакашвілі зізнався у коханні Львову

|

Голова Одеської ОДА  Міхеіл Саакашвілі відвідав Дні бессарабської культури, які нині стартували у Львові під гаслом «Зшиваємо країну». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

MstyslavChernov_euromaidan_ukriane_055

Як зазначив під час урочистого відкриття Міхеіл Саакашвілі, це заходи, які допомагають будувати нову українську державу. І не дивно, що така ініціатива реалізована у Львові, адже, за словами очільника Одещини, «Львів – це центр будування української державності».

«Тут така гарна атмосфера, що для кожного громадянина України, а також мешканця Одещини – це дійсно завжди свято – бути у Львові. Ми робимо насправді інтеграцію Одещини і того куточка Одещини – Бессарабії. Там дуже добрий і гарний народ, дуже цікава культура. Це дійсно дає надію на майбутнє України. Ми всі разом спільними зусиллями переможемо. Це дійсно така історична ініціатива, такого ніколи не було. Це консолідує націю, надає надію кожному мешканцю України, незалежно від етнічності, не залежно від мови, якою вони спілкуються. Це дійсно така нова ініціатива, яка будує нову українську державу. Як завжди, це відбувається у Львові. Львів – це центр будування української державності», – зазначив Міхеіл Саакашвілі.

Водночас він поділився своїми враженнями від приїзду до Львова:«У Львові я абсолютно себе почуваю як вдома. Можливо тому, що Львів з усіх українських міст найближче до моєї Грузії. Такий щасливий день сьогодні. Я, користуючись нагодую, хочу освідчитись у кохані до цього чудового міста та до його жителів. Це фантастичне місто. Тут у нас ніколи не було поганого настрою, коли бувають неприємні ситуації у житті, ми приїжджаємо сюди, щоб зарядитись оптимізмом»

 

 

Нагадаємо, нині екс-президент Грузії прибув до Львова з робочим візитом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *