ОСТАННІ НОВИНИ

На виборах мера міста Винники розпочалася брудна гра між конкурентами

|

У Винниках ведеться брудна гра проти найрейтинговішого кандидата на міського голову.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Народного контролю».

55eed7956a240-sho-take-vibori

«Винниківська міська рада призначила чергове засідання на 19 жовтня. Вночі на 17 жовтня секретаріатом  міської ради депутатам було розіслано порядок денний сесії, одним із пунктом якого є   надання земельної ділянки в районі Кільцевої дороги кандидату на посаду міського голови Винник  від політичної партії «Громадський рух «Народний контроль», Володимиру Почаєвцю. Втім, жодних заяв  з проханням виділити земельну ділянку Почаєвець – не писав», – зазначили у повідомленні.

Водночас у «Народному контролі» додали, що Володимир Почаєвець вже неодноразово перекривав повітря бандитському клану Винник.

«Чинний мер Уваров, разом із  його корупційною колоною прибічників,  не знайшов кращого методу боротьби із конкурентом, як брудні закиди  у бік Почаєвця. Ймовірно, причиною є те, що за даними соціологів Володимир Почаєвець є головним претендентом на посаду міського голови Винник. Для отримання земельної ділянки потрібний певний пакет документів, який розглядатиме земельна комісія, перед тим, як винести питання на сесію. Такі документи Почаєвець у міську раду не надавав. Враховуючи всю бюрократію та процедуру отримання ділянки, стає очевидним, що підлеглі чинного мера Винник Сергія Уварова  ці документи – підробили», – зауважили у «Народному контролі».

За фактом цієї справи Володимир Почаєвець збирається писати заяву у правоохоронні органи з вимогою притягнути винних до відповідальності винних.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *