ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські копи затримали вгашену компанію на автівці

|

Сьогодні, 17 жовтня, вранці львівські поліцейські затримали авто з п’яною компанією. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

im578x383-11700679_1606455599622968_750610963923919004_o (1)

«Орієнтовно о шостій ранку 17 жовтня надійшло звернення від двох хлопців, про те, що в автомобілі Audi з польською реєстрацією, їде водій у стані алкогольного сп‘яніння. Вже згодом стало відомо, що ці хлопці, начебто зробили зауваження компанії з цього автомобіля, що вони занадто голосно слухають музику на подвір‘ї одного з житлових будинків. Лише за кілька хвилин, неподалік, на вулиці Гордоцької, екіпаж побачив цей автомобіль», – зазначили у повідомленні прес-служба поліції.

І додали, що водій не зреагував на вимогу зупинитися.

«Автомобіль підрізали і він змушений був зупинитися. Через різкий запах алкоголю та невиразну мову – водієві запропонували пройти перевірку на драгері. Він встановив – 1.21 проміле», – зазначили у прес-службі.

Також у прес-службі поліцейських зауважили: «В салоні сиділо дві пасажирки у стані алкогольного сп‘яніння. Одна з дівчат почала агресивно поводитися і нецензурно висловловлюватися. Попередження на дівчину не подіяли. Вона зробила спроби накинутися на поліцейських – довелося застосувати кайданки. Водій теж вирішив посперечатися. Почав викликати поліцію, бо вважав, що дії екіпажу неправомірні, мовляв він йшов собі, а його зупинили. Коли зрозумів, що виверти не подіяли, почав втікати. Полійцеські наздогали чоловіка і теж одягнули кайданки. І дівчину, і водія доставили до райвідділу, де водій заспокоївся і вирішив більше не сперечатися, а дівчина почала поводитися ще агресивніше. Зрештою, до неї викликали швидку допомогу, аби медики відвезли дівчину у психітаричну лікарню. Панянка, по приїзді медиків, заспокоїлася і поїхала проходити експертизу на стан алкольного сп‘яніння».

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *