ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові розпочинається Свято шоколаду. Програма

|

Сьогодні, 16 жовтня, у Львові в «Палаці мистецтв» стартує Шоколадний ярмарок.

афіша Національне Свято Шоколаду

Протягом трьох днів Свята Шоколаду діють Шоколадний Ярмарок, Галерея скульпторів, які майстерно відтворять із шоколаду відомі пам’ятки архітектури Львова, Шоколадне Місто, а для маленьких відвідувачів шоколадного фестивалю – «Дитяча шоколадна країна».

Програма:

16 – 18 жовтня,  щодня

14:00 – 21:00

Величезний ярмарок шоколадних виробів, де найкращі виробники та представники шоколадної індустрії, кондитерські та майстерні шоколаду ручної роботи презентують свої вироби, зроблені спеціально до Свята.

Спеціально до Свята шоколадні інсталяції – гігантська коробка цукерок, шоколадний млин та великий шоколадний ведмедик.

Львівська свічкова мануфактура виготовить свічки, які за формою, кольором та ароматом нагадуватимуть справжній чорний шоколад. А для найбільш допитливих ще й проводитимуть майстер-класи, на яких покажуть і розкажуть як робити свічки.

Галерея скульпторів, де створюватимуть неймовірні скульптури з шоколадних брил, частина експонатів вже традиційно доповнить Шоколадне місто Львів.

Дитяча Шоколадна Країна, де на маленьких відвідувачів чекають захоплюючі розваги та смачні майстер-класи.

Шоколадний стіл, де столове приладдя, свічник, страви – все буде створено зі справжнього шоколаду.

Інтерактивні інсталяції від краківського театру «Wagabunda».

Особливі заходи:

16 жовтня

16:00 – 20:00 Чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер Креативні кондитери, які володіють особливими рецептами приготування шоколадних виробів, презентуватимуть свої творіння, історії та змагатимуться за звання найкращого кондитера-аматора.

17 – 18 жовтня

Національний чемпіонат з кондитерського мистецтва «BISCOTTI CHEF кондитер» Ми шукаємо професіоналів зі всієї України, які люблять та горять своєю справою, людей, котрі обожнюють кондитерське мистецтво як і ми, та кожного дня реалізовують та удосконалюють свої знання та вміння.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *