ОСТАННІ НОВИНИ

«Брати Гадюкіни» презентували «Історію однієї Курви»: кліп про українські вибори

|

“Брати Гадюкіни” презентували мальований кліп про депутатів та виборців. “Історія однієї Курви” присвячена виборам в Україні і змальовує узагальнений образ кандидата в депутати, який знову і знову хоче до влади. Про це повідомляє Еспресо.ТВ.

im578x383-123

Пісня створена у нетиповій для “Гадюкіних” стилістиці мюзиклу та увійде до рок-опери “Башти Вавілону”, роботу над якою музиканти почали цієї осені.

Режисером-аніматором кліпу виступив Борис Денисевич, “Moka animation studio”. Ідея кліпу, як і слова та музика, належать “Братам Гадюкіним”.

“Я би з посмішкою говорив про “Курву”. Історія проста – треба йти голосувати і думати, кого ти обираєш. Треба згадувати історію кожного персонажа, який скакав по всіх партіях та блоках, а тепер знову лізе до влади. Створюючи “Курву” зверх-ідеї чи зверх-задачі ми собі не ставили. Історія ходить по колу, а ми за нею, тому в політиці багато людей, яким вже давно час на сміттєвище. Зараз ми бачимо на вуличних бордах виборчі пики, що вже років 10-15 не зникають. Ми провокуємо сьогодні думати кого обирати, щоб завтра не ходити знов на Майдан, не кидати пляшками, не ставали щоб люди під кулі”, – розповів один з “Братів Гадюкіних” Ігор Мельничук.

За словами Павла Крахмальова – другого з “Братів, пісня і кліп доносять ідею про те, що важливо починати з себе і своєї сім’ї. “Спитай себе: чому ти не ходиш чи ходиш на вибори, чому тобі все рівно, кого обираєш? Або чому ти власноруч обираєш президента чи депутата, а за пів року в Facebook пишеш, що “всьо пропало”? Адже то ти собі не довіряєш, власному вибору. Треба довіряти собі, не бути байдужими до своєї долі й голосувати. Бо сьогодні багато обраних серед незваних, але є чимало достойних людей, яким треба дати можливість працювати. Ми віримо в молоде покоління”, – зауважив Крахмальов.

Джерело фото: ЕСпресо.ТВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *