ОСТАННІ НОВИНИ

Васюник викликав Садового на дебати

|

Кандидат на посаду міського голови Львова Ігор Васюник заявив, що готовий прийти на дебати, але лише з чинним міським головою Андрієм Садовим. Про це він написав на своїй сторінці  у Facebook.

Дебати

За словами Васюника, він отримав чотири запрошення на публічні дебати кандидатів на посаду міського голови Львова. Проте організатори пропонують  формат круглого столу (виступи кандидатів та запитання до них), а не дебати між двома сторонами.

«За останні два дні я отримав чотири різних запрошення на так звані дебати. Щиро дякую за запрошення! Я не відмовляюсь від дебатів, навпаки, – готовий вийти на справжні політичні дебати, але виключно з чинним мером Львова Андрієм Садовим. Він є моїм головним опонентом. Основна концепція моєї програми – зробити так, щоб у нас НЕ БУЛО «Два Львова», що стало наслідком керування мера Садового та його «дорогої родини». Мені є про що прямо запитати чинного міського голову: як так, що Львів зараз впав на економічне дно (покриття всіх обов’язкових видатків – це не означає розвиток); сморід від корупції/бюрократії/мільйонів вкрадених бюджетних коштів не менший, ніж від міської каналізації протягом цих 9-ти років каденції п.Садового. Так само дуже хочеться почути відповідь, чому всі великі інвестори як вогню бояться кабінетів Ратуші, а місцеві підприємці та виробники без «долі/відкату» чи 35% від свого бізнесу взагалі не можуть працювати у Львові. Чому комунальне майно та земля продаються чи орендуються за безцінь…і багато іншого. Саме це я хочу прямо запитати чинного мера на дебатах, і так само готовий відповісти на його запитання. Гадаю, Андрій Іванович не відмовить, адже він і так «лідирує у всіх соцопитуваннях підконтрольної йому «Фами», – написав Васюник.

Він запевняє, що буде першим, хто зголоситься на формат  дебатів з двома  учасниками-кандидатами, зокрема «Васюник-Садовий».

«Андрію Івановичу, прошу зголоситись на дебати один на один, майданчиком для трансляції може бути один з ваших медіа-ресурсів. Дебати в районних райадмінстраціях прошу не пропонувати, як даремно згаєний час», – пише політик.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *