ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові оберуть найкращого водія маршрутки

|

До Дня автомобіліста у Львові визначать найкращого водія автобуса. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі  Асоціації перевізників Львівщини.

699c2ea1834943b0c2c2dcfceb9763c9

Найкращого водія автобуса визначатимуть на конкурсній основі. Окрім цього, представники Асоціації перевізників Львівщини також збираються обговорити проблеми галузі та перспективи розвитку.

Власне сьогодні, 15 жовтня, у Львові проведуть конкурс професійної майстерності (автодром обласного автомобільного технікуму на вулиці Зеленій,381 ). У суботу, 17 жовтня,  відбудеться спартакіада команд трудових колективів автотранспортних підприємств. А вже 22 жовтня планують влаштувати урочисте зібрання за участі представників влади та нагородження найкращих представників трудових колективів. Захід проведуть о 12 годині у Вищому професійно-технічному училищі автомобільного транспорту і будівництва (м. Львів, вул. І. Пулюя,28).

Нагадаємо, відповідно до Указу Президента № 452/93 в Україні День автомобіліста і дорожника відзначають в останню неділю жовтня.

Фото: finance.bigmir.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *