ОСТАННІ НОВИНИ

Стартував набір у кіберполіцію

|

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оголосив набір у кіберполіцію, де будуть працювати 400 осіб з зарплатою від 6 до 30 тисяч гривень. Про це повідомляє УНІАН.

96339

“Сьогодні оголошуємо новий набір”, – заявив Аваков в ході презентації новоствореного Департаменту кіберполіції сьогодні в Києві.

Він нагадав, що “три дні тому на засіданні Кабміну ми прийняли рішення створити відповідний територіальний орган Національної поліції – Департамент кіберполіції”.

“І в рамках цього отримали ряд персональних дозволів МВС, в тому числі і по заробітній платі фахівців хай-класу, ми їх називаємо спеціальними агентами ІТ-технологій, які будуть додатково мотивуватися. І тому ми сьогодні оголошуємо набір в кіберполіцію і ми будемо набирати 400 осіб, у тому числі 187 фахівців пройдуть атестацію і 230-250 осіб ми плануємо набрати на прямому конкурсі, в тому числі на 39 посад спеціальних агентів”, – додав Аваков.

“Заробітна плата спеціальних агентів буде становити від 25 до 30 тис. грн на стартовому етапі, заробітна плата всіх інших співробітників кіберполіції буде від 6 тисяч гривень”, – зазначив міністр.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *