ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові встановили рекорд з безперервного читання авторських віршів

|

Новим рекордом України завершився поетичний марафон «На славу рідної землі!» у Львові, який відбувся учора, 12 жовтня, у рамках соціального проекту «Мій тато захищає Україну!». Про це повідомляє День.

unnamed

12 годин 14 хвилин – саме таким є новий рекорд України з безперервного читання авторських віршів напам’ять, який встановив батько новітнього Героя України Іван Пазин з Львівщини. Варто додати, що попередній рекорд Івана Пазина з безперервного читання віршів напам’ять – 12 годин і 3 хвилини.

Іван Дмитрович Пазин присвятив цю перемогу синові Тарасу, який торік у серпні разом із побратимами загинув під Іловайськом.

За акцією «На славу рідної землі!» спостерігали представники Національної книги рекордів України. Представниця Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова засвідчила новий рекорд України – «Найтриваліший час декламування авторської поезії напам’ять».

Сам рекордсмен, отримавши почесний сертифікат, каже, що, попри довготривалість марафону, відчуває в собі невичерпну силу духу. «Ці сили мені дає синочок, який з Небес дивиться на мене і підтримує! Відчуваю, що він  мною пишається, адже після пережитого я не впав духом, натомість загартувався силою українського слова!», – сказав Іван Пазин.

У Львівській облраді також повідомляють, що відзнаку за найкращу організацію поетичного марафону від Національної книги рекордів України отримала і Львівська обласна рада в особі її голови Петра Колодія. Зокрема, Лана Вєтрова зазначила, що цей захід її надзвичайно розчулив і вона пропонуватиме визнання цього рекорду найкращим рекордом України, здобутим 2015 року.

Фото: ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *