ОСТАННІ НОВИНИ

Роботу українських ЗМІ під час виборів не контролюватимуть

|

Кабінет Міністрів України ухвалив постанову про вжиття заходів щодо припинення проведення перевірок діяльності засобів масової інформації у період до завершення виборчого процесу місцевих виборів у 2015 році. Про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабміну.

змі

Урядову постанову ухвалено у зв’язку з провалом відповідної постанови Верховної Ради.

Під час засідання уряду до прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка звернувся міністр інформаційної політики Юрій Стець щодо неухвалення вперше за кілька років парламентом постанови про заборону перевірок ЗМІ під час виборів. Міністр запропонував ухвалити постанову уряду про запровадження обмеження щодо перевірок діяльності ЗМІ до завершення виборчого процесу місцевих виборів у 2015 році.

Прем’єр-міністр повідомив, що до нього надійшов лист голови Верховної Ради Володимира Гройсмана з аналогічним проханням. «Кабінет Міністрів зобов’язаний прийняти відповідне рішення», – підкреслив він.

«Давайте урядовою постановою до моменту проведення виборів звернемося до всіх органів державної влади щодо того, щоб заборонити проведення перевірок засобів масової інформації», – звернувся Арсеній Яценюк до членів уряду.

Фото: nf.dp.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *