ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідних Львів уперше прийматиме турнір зі «Що? Де? Коли?»

|

Цього року Львів вперше виборов право приймати наймасовіший турнір Чемпіонату України з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ТК «Південний».

щодеколи

Уже цими вихідними – 10 та 11 жовтня – місто прийматиме близько 60 команд інтелектуалів з усіх регіонів нашої держави.

Турнір зі «Що? Де? Коли?» проходитиме у виставковому центрі «Південний-EXPO» (вул. Щирецька, 36), що на території торгового комплексу «Південний», і до участі у ньому вже зголосилося близько чотирьохсот гравців інтелектуальної гри з усіх регіонів України. Окрім цього, у фінальному заліку очікується участь команд з Білорусі та Молдови.

Організатор турніру – українська неприбуткова громадська організація Ліга Українських Клубів – наголошує, змагання з настільки великою кількістю учасників проходитимуть в Україні вперше. Відтак Львів зможе підтвердити статус не лише культурної, але й інтелектуальної столиці України.

Організатори турніру висловлюють подяку партнерам заходу: ПАТ «Компанія «Карлсберг-Україна», ТМ «Карпатська Джерельна», ТМ «Родинна ковбаска», видавництво «Апріорі», ресторан «Buon Gusto», квест-кімната ExitGame на «Південному».

Довідка: Українська неприбуткова громадська організація Ліга Українських Клубів налічує більше десяти тисяч гравців в усіх регіонах України та вже близько 20-ти років проводить найбільші офіційні турніри Україні з інтелектуальних ігор.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *