ОСТАННІ НОВИНИ

Територіальні громади навчили формувати бюджети на наступний рік

|

У вівторок, 6 жовтня, у Головному управлінні Державної фіскальної служби у Львівській області відбувся навчально-практичний семінар щодо формування об’єднаними територіальними громадами відповідних бюджетів на 2016 рік. Про це Львівському порталі повідомили у прес-службі ЛОДА.

формування бюджету

У семінарі взяли участь перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, начальник ГУ ДФС України у Львівській області Ігор Кондро, головні бухгалтери сільських, селищних та міських рад, що об’єднуються, керівники департаментів ЛОДА та представники Офісу реформ у Львівській області.

Як зазначив під час виступу перший заступник голови ОДА Ростислав Замлинський, об’єднані територіальні громади повинні тісно співпрацювати з Офісом реформ, який створено у Львівській області, і при необхідності усі проблемні питання відпрацьовувати в робочому режимі.

Учасників семінару цікавили питання формування дохідної та видаткової частини бюджету, функціонування закладів освіти та охорони здоров’я в новостворених громадах, надання необхідних соціальних послуг мешканцям Львівщини.

Фото: www.pravda.lutsk.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *