ОСТАННІ НОВИНИ

У Яценюка з’являться нові віце-прем’єри та міністри

|

Кабінет міністрів просить Верховну Раду призначити кількох віце-прем’єрів, серед яких нові посади, а також міністрів на вакантні місця. Про це під час погоджувальної ради у парламенті повідомив віце-прем’єр – міністр культури В’ячеслав Кириленко, пише Українська правда.

Яценюк tsn.ua

Він зачитав лист прем’єр-міністра Арсенія Яценюка до голови ВР і голів фракцій із листом.

«Прошу вас невідкладно внести від коаліції депутатських фракцій такі кандидатури: першого віце-прем’єра, віце-прем’єра з питань енергетики та промисловості, віце-прем’єра з питань євроінтеграції, міністр екології та природних ресурсів, міністра охорони здоров’я», – зачитав Кириленко.

Зазначимо, що посада міністра екології була вакантною після того, як Рада відправила попереднього міністра Ігоря Шевченка у відставку. Міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі написав заяву про відставку.

Віце-прем’ра з питань інфраструктури Вощевського парламент відправив у відставку за його ж заявою 17 вересня.

При цьому у нинішньому складі Кабміну не було посади першого віце-прем’єра, віце-прем’єра з питань європейської інтеграції та віце-прем’єра з питань енергетики та промисловості.

Нагадаємо, раніше президент Порошенко заявив, що хотів би бачити в Кабінеті міністрів посаду віце-прем’єра з євроінтеграції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *