ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські аграрники будуть ремонтували дороги

|

У четвер, 1 жовтня, у Львівській облдержадміністрації підписали Меморандум із великими сільгоспвиробниками щодо організації вантажних перевезень сільськогосподарської продукції у Львівській області. У документі сторони задекларували наміри щодо спільного вирішення питань, пов’язаних із ремонтом доріг у місцевих населених пунктах, якими користуються агрохолдинги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

агр

За словами першого заступника голови ОДА Ростислава Замлинського, очікується, що до меморандуму долучаться щонайменше 15 найбільших виробників сільськогосподарської продукції, які обслуговують понад 70% земель сільськогосподарського призначення. “Розвиток бізнесу неможливий без розвитку інфраструктури. Тому ми домовились, що у співпраці із агрохолдингами, будемо ремонтувати дороги, котрі цього потребують”.

Зазначимо, що Служба автомобільних доріг у Львівській області підготувала загальну карту автодоріг регіону, якими користуються сільгоспвиробники, і які потребують ремонту.

Фото: www.5.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *