ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові влаштують футбольний проект для дітей

|

Завтра, 1 жовтня, о 16.00 год. на міні-футбольному майданчику (вул. Тернопільська, 13А) відбудеться перше офіційне тренування проекту ФК «Шахтар» у Львові «Давай, Грай!». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради.

діти-футболісти

Проект передбачає заняття масовим аматорським футболом дітей, віком від 8 до 12 років. Залучені тренери-волонтери Львівського університету фізичної культури і тренер-волонтер від ФК «Шахтар» формують групи дітей, які беруть участь у тренуваннях і аматорських турнірах.

Тренування проводяться за спеціально розробленою програмою дитячих тренерів Академії ФК «Шахтар».

Футбольний клуб надасть спортивний інвентар: м’ячі, маніжки, футбольні конуси, свистки, заморозки, насоси, сітки. Для тренерів-волонтерів передбачено фірмове екіпірування з логотипами Клубу, а також спеціально розроблена мотиваційна програма.

За майданчиком закріплений адміністратор проекту, який стежить за порядком на майданчику, веде облік дітей, формує нові групи для тренувань, адмініструє тренувальний і змагальний процес.

Записатися в проект і приступити до тренувань запрошуються всі охочі, віком від 8 до 12 років, незалежно від навичок гри в футбол та фізичної підготовки (за відсутності медичних протипоказань до фізичних навантажень).

Для цього необхідно зателефонувати адміністратору проекту і записатися (Павло, тел. 093 236 60 25).

Фото: arenasporta.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *