ОСТАННІ НОВИНИ

«ПСЖ» у Львові каменя на камені не залишило від «Шахтаря»

|

Донецький «Шахтар» у Львові битий французьким  «ПСЖ». Підопічні Мірчі Луческу на домашній Лігочемпіонівській «Арені Львів» поступились хлопцям Лорана Блана з рахунком 3:0. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

250656__max_news

Французи перехопили ініціативу відразу після стартового свистка. Тому перший небезпечний момент біля воріт донецької команди відразу перетворився в гол. Навіс з лівого флангу від Максвела головою замкнув високий захисник Сердж Ор’э.

На 17 хвилині подвоїти перевагу парижан міг Златан Ібрагімович, але швед з вбивчої позиції пробив повз ворота. Через декілька хвилин вдруге «гірників» пробачив Максвел, який після прострілу Кавані просто дивом не відправив м’яч у сітку воріт П’ятова. Те, що не вдалося Ібрагімовичу та Маквелу реалізував Давід Луїз. Після подачі кутового бразилець спокійно відправив м’яч у ворота розгубленого П’ятова. Міг «ПСЖ» в першому таймі забити і третій. Ді Марія після провалу захисту донеччан вибігав на побачення з П’ятовим, але переграти стража воріт «Шахтаря» не зумів.

Донеччани в першому таймі  будували свою гру здебільшого на контратаках. Та пробити міцну оборону «ПСЖ» на чолі з Тяго Сілвою їм не вдавалося.

На 35-й хвилині небезпечний штрафний біля воріт «ПСЖ» заробив Малишев, та капітан донеччан Срна пробив просто в руки Траппу. Ближче до перерви прекрасний сольний прохід вдався Алексу Тейшейрі, після пасу бразильця поворотах пробивав Гладкий, потім Срна, потім Малишев ударну крапку ,вище воріт, поставив Кучер.

На перерву команди пішли за явної переваги паризького клубу і за рахунку 0:2 на користь парижан.

Після перерви “гірники” заграли активніше. Небезпеку біля воріт Траппа по черзі створювали: Тайсон, Коваленко та Тейшейра. Останній до слова мав чудову нагоду відзначитись замикаючи тдвохходівку створену Коваленком та Гладким, але влучив у поперечку.

Натомість по-троїти перевагу ПСЖ в середині другого тайму міг Ді Марія, але аргентинець після виходу один на один з П’ятовим перекинув і українського голкіпера і ворота. Та замість нього на останній хвилині матчу  це зробив лідер парижан Златан Ібрагімович, десятка «ПСЖ» спокійно дійшовши до карного майданчика «Шахтаря» і легко переграв П’ятова.

3:0 і друга поразив «Шахтаря» у цій Лізі Чемпіонів. До слова в ыншому матчы групи мадридський “Реал” без проблем розібрався з “Мальме” – 0:2.

Фото: ФК “Шахтар”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *