ОСТАННІ НОВИНИ

Стали відомі подробиці затримання держінспектора сільського господарства

|

Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки Головного управління МВС України у Львівській області викрили факт вимагання та отримання працівником одного із обласних управлінь неправомірної вигоди в розмірі 2000 гривень та 300 доларів США. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

хабар

Чиновник, зловживаючи службовим становищем, вимагав та отримав винагороду від мешканця Бродівського району. За це держслужбовець пообіцяв чоловікові, що той буде притягнутий лише до адміністративної, а не кримінальної відповідальності за недотримання земельних меж в процесі будівництва.

Загалом головний спеціаліст управління отримав 2000 гривень та 300 доларів США незаконної вигоди. Його було затримано під час передачі грошей на одній із вулиць у Бродах.

Факт вимагання та одержання неправомірної вигоди задокументовано. Відкрите кримінальне провадження. Дане діяння карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Досудове слідство проводять працівники слідчого управління ГУ МВС України у Львівській області. Перевіряється причетність чиновника до інших фактів вимагання та одержання неправомірної вигоди.

Раніше Львівський портал повідомляв, що держінспектор сільського господарства Львівщини «погорів» на хабарі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *