ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали двох небезпечних грабіжників

|

Львівська поліція впіймала двох вуличних грабіжників, які нещодавно вийшли з тюрми за зґвалтування та вбивство. Про це повідомляє офіційна сторінка Львівської поліції у Фейсбук, передає кореспондент Львівського порталу.

за грати

За даними поліції, 25 вересня в 23:00 надійшло звернення від потерпілої, яку пограбували на вулиці Жовківській двоє невідомих.

Екіпаж патрульних прибув на місце, за кілька хвилин. У цей час дівчина на машині зі своїми знайомими спробувала знайти нападників самотужки. Також оперативно залучили ще один екіпаж поліції.

Дівчина розповіла, що намагалася відбитися парасолею від нападників, проте один з них завдав їй тілесних ушкоджень. Один з патрульних побачив двох чоловіків, які вийшли з провулку. Загасивши маячки, патрульні під’їхали ближче і підійшли до підозрюваних. Чоловіки не мали при собі документів, а потерпіла вийшовши з авто впізнала нападників. Один з них спробував втекти, але поліція його швидко наздогнала та одягнула кайданки. Цінні речі, серед яких ноутбук та планшет, дівчини були при них. Нажаль, грабіжники встигли спалити документи потерпілої.

У райвідділі з’ясувалося, що обоє чоловіків вийшли нещодавно з місць позбавлення волі. Один сидів за вбивство, грабіж та проникнення у домівку, а другий – за групове зґвалтування неповнолітньої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *