ОСТАННІ НОВИНИ

УКРОП визначився з кандидатами на Львівщині

|

Сьогодні, 25 вересня, відбулись партійні конференції Львівської обласної та міської організацій «Українського об’єднання патріотів – УКРОП». Під час конференцій були затверджені кандидати в депутати до міської та обласної рад і кандидат на посаду міського голови Львов, повідомили Львівському порталу в прес-службі регіональної організації партії.

укроп

Список «УКРОПу» в обласну раду очолив легендарний лікар майдану, військовий Ігор Ільків, список до Львівської міської ради – очільник УКРОПу Львівщини Ігор Телішевський, кандидатом в мери Львова висунуто активіста, голову виконкому громадської організації «Варта-1» Ігоря Зінкевича.

Під час свого виступу на конференції Ігор Телішевський наголосив на принципах формування списку кандидатів до місцевих рад Львівщини та озвучив позицію партії щодо висунення кандидата на міського голову Львова.

«Головним принципом під час формування кандидатів до Львівської міської та обласної рад від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» була їх незаплямована репутація. В наших лавах волонтери, громадські активісти, військові, освітяни, культурні діячі. Люди з чіткою життєвою позицією та бажанням змінити систему влади, справжні патріоти України. Серед нас немає колишніх регіоналів та комуністів – це було однією з основних вимог у формуванні команди. Ми впевнені в своїх кандидатах і йдемо до виборців з переконанням, що тільки правдою можна здобути перемогу»– повідомив керівник Львівського осередку УКРОПу Ігор Телішевський.

Окрім того «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» висунуло на посаду міського голови Львова громадського активіста, голову виконкому громадського формування «Варта-1», Ігоря Зінкевича.

«Ігор Зінкевич – людина, яка не обіймаючи у місті чиновницьких посад зробила для мешканців більше, ніж багато нинішніх можновладців. Він має підтримку низки громадських організацій, студентських рухів, волонтерських формувань. Ігорязнають і звичайні мешканці Львова, яким він неодноразово допомагав у вирішенні тих чи інших питань. Вважаємо кандидатуру Ігоря Зінкевича реальною альтернативною сьогоднішній владі, адже Львів потребує оновлення, варто змінити мера і запропонувати нашому місту керівника від народу, а не фінансово-політичних лобістських кіл», – доповнив очільник львівського УКРОПу..

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *