ОСТАННІ НОВИНИ

Кошти, зібрані на Lviv Coffee Festival, передадуть на обладнання для Охматдиту

|

Завтра, 24 вересня, у Львівському палаці мистецтв стартує Lviv Coffee Festival. Щороку на фестивалі кави діє соціальна складова. Відтак, гривня із кожного вхідного квитка та  з продажу солодкої вати на фестивалі буде скеровано на оснащення  палати кардіологічного профілю 1 дитячого відділення ЛОДКЛ Охматдит. Про це Львівському порталу повідомили організатори фестивалю.

афіша Lviv Coffee Festival

Як повідомили організатори Lviv Coffee Festival, окрім коштів із вхідного квитка офіційний цукор фестивалю ТМ «Діамант» передасть усі кошти, зібрані з продажу солодкої вати під час фестивалю кави, на потреби Охмадиту.

«Для надання ефективної допомоги та спостереження за станом здоров’я Пацієнтів із порушеннями ритму, вродженими та коригованими вадами серця, нам вкрай необхідне обладнання для моніторингу їх життєвих показників. Для здійснення цієї мети нам допомагають не байдужі люди», – повідомилаобласний дитячий кардіолог ЛОДКЛ Охматдит Куриляк Ольга.

За її словами, організатор  Lviv Coffee Festival, на початку року вже передала частину коштів для оснащення палати кардіологічного профілю педіатричного відділення ЛОДКЛ Охматдит, які  зібрали в рамках проекту «Добра справа» на Фестивалі писанок.

Нагадаємо, традиційно в рамках фестивалю відбудеться тур кав’ярнями Львова, кавова ВелоМИЛЯ, виставка кавового обладнання та аксесуарів КаваEXPO, Кавовий ярмарок та ін.

Фото: coffeefest.lviv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *