ОСТАННІ НОВИНИ

Загарія відсторонив начальника ДАІ, який фігурує у п’яній ДТП

|

Начальник державтоінспекції Червонограда, котрий став учасником автозіткнення, на період проведення службового розслідування відсторонений від виконання службових обов’язків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

7

Дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Шкода та БМВ сталась 21 вересня близько 15.00 у селищі Гірник Червоноградського району. Потерпілих у зіткненні немає.

«На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група, складено протокол. Оскільки одним з учасників ДТП є працівник ОВС Львівщини, за фактом призначено службове розслідування, на період якого цей працівник буде відсторонений від виконання службових обов’язків. Я особисто контролюю хід розслідування», – повідомив начальник ГУМВС України у Львівській області Дмитро Загарія.

На місце події працювали співробітники особової інспекції ГУМВС України у Львівській області, управління ДАІ, а також працівники управління внутрішньої безпеки у Львівській області. Призначено ряд експертиз, зокрема й судово-медичну експертизу, за результатами якої буде визначено, чи перебували водії автомобілів-учасників у стані алкогольного сп’яніння та обставини скоєння ДТП.

Раніше Львівський портал повідомляв, що п’яний начальник ДАІ розтрощив два автомобілі і хотів втекти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *