ОСТАННІ НОВИНИ

Після потрійної ДТП у лікарні опинилося п’ятеро осіб

|

У Дрогобичі розслідується потрійна дорожньо-транспортна пригода у якій потерпіло відразу п’ятеро людей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

дтп

За даними відомства, опівдні 19 вересня до Дрогобицького міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Стрийській сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. І в результаті зіткнення є декілька потерпілих.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група міськвідділу міліції встановила, що неподалік автобусної зупинки не розминулися автомобілі «ВАЗ-2115-40» (Лада-Самара), «Renault Megane» та «Skoda-Oktavia». Внаслідок аварії 32-річний водій «Жигулів», його дружина та трирічний син отримали закриті черепно-мозкові травми та інші тілесні ушкодження. Госпіталізовані також із політравмами 62-річний власник «Рено» та його пасажирка, 59-річна місцева мешканка.

Правоохоронці встановлюють хто саме із учасників руху спричинив потрійну дорожньо-транспортну пригоду, в якій потерпіло стільки людей. На винуватця ДТП очікує штраф, виправні роботи, або арешт до шести місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *