ОСТАННІ НОВИНИ

Чубаров пояснив мету блокади Криму

|

Глава Меджлісу Рефат Чубаров, який бере участь у акції «Громадянська блокада Криму», закликав створити на українському боці адмінкордону з півостровом продуктові хаби – роздрібні ринки, де мешканці Криму зможуть закуповувати товари за доступники цінами. Про це Чубаров заявив сьогодні у коментарі журналістам, інформує УП.

Чубаров dt.ua

«Ми пропонуємо нашим бізнесменам – якщо це можна назвати пропозицією – не годувати бандитів у Криму за «сірими схемами», – зазначив Чубаров.

За його словами, за 5 місяців поточного року товарообіг між Кримом і Україною сягнув 475  млн. доларів.

«Це лише та частина, яку ми бачимо. Тобто олігархи – тут, а Аксьонов («глава» Криму, призначений Кремлем) і його бандити – там – між ними ходять гроші, якими сплачуються обшуки, погроми у домівках кримських татар», – зазначив глава Меджлісу.

Він додав, що за умови створення продуктових хабів на українському боці адмінкордону «олігархи будуть змушені працювати у прозорій системі і ці гроші будуть залишатися в Україні».

Чубаров також закликав уряд вирішити питання організації подібних хабів.

Разом з тим, виступаючи на мітингу перед учасниками акції на Чонгарі, Чубаров заявив: «Наша мета – деокупація Криму, відновлення територіальної цілісності України. Наша мета – звільнення усіх громадян України, які змушені жити на окупованій території», – додав Чубаров.

Фото: dt.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *