ОСТАННІ НОВИНИ

Суд над Мосійчуком не відбувся

|

Суд над затриманим вчора народним депутатом від «Радикальної партії» Ігорем Мосійчуком щодо обрання йому запобіжного заходу, призначений на 9 ранку п’ятниці, не відбувся. Про це у кулуарах Верховної Ради повідомив лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко, передає Еспресо.TV.

Мосійчук www.unian.ua

«Учора повідомлено, що суд має бути на 9 ранку, але коли ми приїхали до суду, виявилося, що немає ні слідчого, немає подання. Після розмови з адвокатом з’ясувалося, що коли буде суд – невідомо», – сказав Ляшко.

Він наголосив, що у разі доведення в правомірний спосіб вини Мосійчука, той має відповідати. Але в чергове підкреслив, що наразі його фракція виступає проти того, що під час зняття недоторканності з Мосійчука було порушено регламент – йому не дали можливості висловитися на свій захист.

Нагадаємо, 17 вересня генеральний прокурор Віктор Шокін представив з трибуни Верховної Ради відеокомпромат на корупційну діяльність Ігоря Мосійчука.

Після цього народні депутати проголосували за затримання та арешт Мосійчука. Пізніше він був затриманий співробітниками Служби безпеки України.

Фото: www.unian.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *