ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий приписує собі чужі досягнення, – Ігор Васюник

|

«Не все те, що майстерно приписують міському голові Львова Андрієві Садовому його ж піарники – насправді зробив він», – про це заявив львів’янин, претендент на посаду міського голови Львова Ігор Васюник в інтерв’ю «Львівській Газеті».

Васюник

«Наприклад, культивується легенда про те, що Садовий провів воду. Насправді ж, сотні мільйонів гривень для вирішення проблеми водопостачання були виділені Львову Урядом Тимошенко. Стрибок у розвитку інфраструктури – нові дороги, аеропорт, стадіон – з’явилися в нашому місті не завдяки Садовому, а в рамках підготовки і проведення Євро-2012. Зведені ці об’єкти були за також за кошти Уряду!», – наголошує Ігор Васюник.

За його словами, те, що саме Львів провів Євро-2012, – теж не заслуга мера Садового.

«Львів серед шести міст, які претендували на проведення чемпіонату, демонстрував найгірші показники. І якби не тверда і послідовна позиція віце-прем’єра Івана Васюника, яку підтримали вище керівництво держави, то УЄФА вибрало би не Львів! А Одесу чи Дніпропетровськ, де вже був збудований стадіон. І якщо вже говорити про досягнення мера, то переконаний, що робити щось конкретне для міста і для власної політичної кар’єри – це, все таки, суттєво різні речі. Влада сконцентрувала увагу лише на фасаді.  Я вважаю, що це паразитування на спадщині попередніх поколінь. Йдучи цим шляхом, ми забуваємо про базові, головні речі для розвитку Львова», – резюмує Ігор Васюник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *