ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати врятували Україну від дефолту

|

Верховна Рада підтримала пакет законопроектів Мінфіну, який дозволяє реструктуризувати держборг України. Про це повідомляє Еспресо.TV.

Верховна рада china.ukrinform.com

За законопроект №3056 «Про забезпечення фінансової стабілізації в рамках виконання програми Міжнародного валютного фонду «Механізм розширеного фінансування» проголосувало 309 нардепів.

За законопроект №3057″ Про внесення змін до Закону України “Про цінні папери та фондовий ринок” щодо державних деривативів (щодо реструктуризації державного та гарантованого державою боргу та його часткового списання)” проголосувало 307 нардепів.

За законопроект № 3058 “Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо реструктуризації державного та гарантованого державою боргу та його часткового списання)” проголосувало 309 нардепів.

За законопроект № 3059 “Про внесення змін до розділу XX” Перехідні положення “Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування при реструктуризації державного та гарантованого державою боргу та його часткового списання” проголосувало 308 нардепів.

Нагадаємо, Україна домовилась з кредиторами про реструктуризацію держборгу на 20%.

Фото: china.ukrinform.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *